Lang leve je plan!

Language:

LANG LEVE JE PLAN!

Een slim vervolg op de BKKC summer school

Nog steeds geïnspireerd en vol ideeën na de BKKC Summerschool? Mooi! Hopelijk heb je dat ‘rijke en volle’ gevoel nog even vast weten te houden. Ook al is het dagelijkse leven weer volop begonnen.

Misschien ben je tijdens de voorbije weken wel fluitend aan de slag gegaan en heb je de eerste stappen om je plan of idee waar te maken al gezet. En weet je precies waar je nu je aandacht en energie op wil richten. Helemaal goed: go for it all the way!

Als dit zo is, is verder lezen van geen enkel belang voor je.

Maar heel misschien heeft de Summerschool van alles bij je in beweging gezet en voelt het nog als los zand. Heel veel te gekke ideeën, maar met welke begin je? Waar word jij blij van? Genoeg stof om je plan te schrijven maar hoe zorg je ervoor dat je het ook gaat schrijven en doen? Geen nood: er is altijd een weg!

Het Lang Leve Je Plan is een toegangskaartje tot een weekend waarin jij gaat focussen op je eigen plan en ideeën. Heb je daar wel oren naar en wil je in beweging komen en blijven?  Lees dan snel verder.

Dit Lang Leve Je Plan-weekend herkadert de gangbare droge stappenplannen en succesvolle concepten. Het maakt korte metten met ‘stoffig’ denken en angst, het gaat recht af op moed en zakelijkheid en doorprikt illusies en focust op wat je ‘echt’ verlangt.

Dit weekend is geschikt voor iedereen die BKKC summer school heeft gevolgd en die zijn/haar plan de wereld in wil zetten. Er wordt rond drie punten gewerkt:

 • De strategie van je verlangen. Weten hoe je je eigenlijk wilt voelen is de krachtigste vorm van helderheid die je kunt scheppen. Een belangrijke motor om je intenties en doelen aangaande je plannen & ideeën helder te kunnen benoemen en uit te voeren.
 • Wat wél werkt. Wat als je een manier ontdekt waarmee je volledig in je kracht bent? Wat als je keuzes veel duidelijker zijn? En je ze ook echt kunt realiseren? Je neemt dan méér leiding in situaties in je leven en in je werk.
 • Bereid de toppen van je creativiteit. Het bedenken en realiseren van je plannen vraagt om creëren, eigenzinnig zijn, nieuwe dingen willen ontdekken en uitproberen en indien nodig buiten gebaande paden treden. Creativiteit als sleutel tot succes.

Datum: 19 en 20 september 2015 van 09:30 tot 17:30 uur  – Locatie: Het Espenhuis – een gloednieuw gebouwd huis voor creatieven  in natuurgebied De Maurik in Langenboom. Deelnemers: maximaal zeven –  Trainer: Allies Swinnen – Prijs: particulieren € 275 incl. btw en bedrijven € 325 excl.btw –  Voor aanmelden en vragen: mail naar contact@alliesswinnen.nl

 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  (Nederlands)

  Tags

  July 2024
  M T W T F S S
  « Apr    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031